Descobreix el nou KinePlay

Reserva una sala de cinema i juga en la pantalla gran.

El teu videojoc favorit, pantalla XXL i un Menú Especial

Un pla original per a celebrar el teu aniversari, compartir amb els teus amics o gaudir en família.

T'imagines gaudir d'una sala de cinema privada per a jugar al teu videojoc favorit? Pantalla XXL i les butaques més còmodes. I tot això mentre assaboreixes un deliciós Menú Especial*, que inclou les imprescindibles crispetes, un frankfurt calent i el teu refresc favorit! Només per a tu i els teus amics o la teva família. Apunta't a FullPLAY!
 

Pots portar la teva consola o si ho prefereixes, nosaltres et proporcionarem una PS4 amb fins a un màxim de 4 comandaments (amb un cost de 15 € de lloguer).

 

Com funciona?

Fes la teva reserva de FullPLAY per un preu tancat de 139,90€ pel lloguer de la sala durant 2 hores + 1 Menú Especial per a cadascun dels assistents. Per a realitzar la teva reserva és necessari un mínim de 6 persones. Si sou més de 6, per cada assistent addicional, a partir del setè, hi ha un cost de 10€ per persona. A més, els grups de més de 6, podeu gaudir d'una hora addicional de joc. (Fins a 3 hores).
 

Com realitzar la teva reserva?

Per a fer la teva reserva o sol·licitar més informació, envia'ns un email a atcliente.full@kinepolis.com, digues-nos quan t'agradaria reservar la sala, per a quants assistents i et confirmem disponibilitat.

                                                                                     Vull fer una reserva

 
Llest per a viure una increïble experiència única? T'esperem!
 
*Inclou un envàs de crispetes small de 85 Oz, un gosset calent i un refresc o ampolla d'aigua de 0,5 cl a triar.