Información sobre Kinepolis FULL (Splau)

Kinepolis FULL (Splau) a Cornellà, que compten amb 28 sales i 2.687 butaques, són el segon complex cinematogràfic més gran d'Espanya. Cinemes FULL ofereix als seus clients una experiència d'entreteniment única i innovadora i les millors prestacions tant en tecnologia com en serveis.

Tarifas: 

Tarifes

Tarifa general: 9€ (online i a taquilles automàtiques) 9,90 € (a taquilles)

Tarifa reduïda: 7,50 € (online i a taquilles automàtiques) 8,40 € (a taquilles). Nens fins a 12 anys, diversitat funcional i majors de 65 anys. Aplicable tots els dies.*

Tarifa reduïda Carnet Jove i estudiants: 7,50 € Vàlida de dilluns a dijous.*

Amb Targeta Fidelitat FULL 5,40 €: (online i a taquilles automàtiques) 6,30 € (a taquilles). Promoció vàlida de dilluns a dijous. No vàlida en vespres de festius.

Tarifa família nombrosa i monoparental: 7,50 € (online i en taquilles automàtiques). 8,40 € (en taquilla). Vàlida tots els dies.

Matinals: 5,40€ (online i a taquilles automàtiques) 6,30 € (a taquilles). Tots els dies, sessions fins les 15:00 h.

*Es demanarà document acreditatiu a l'entrada a la sala. En el cas dels esdeveniments, no tots accepten descomptes. Si us plau, consulti-ho a les Taquilles.

Esdeveniments

9,50 € | Òpera i Ballet en diferit
14,50 € | Òpera i Ballet en directe

Tarifa Reduïda: Descompte Sobre Tarifa Normal Per a Carnet Jove (Europeu I Regional) I Estudiants (De Dilluns A Dijous), Diversitat Funcional, Majors De 65 Anys I Nens Fins a 12 Anys. Es Demanarà Document Acreditatiu A L'Entrada Del Cinema. El Descompte De Tarifa Reduïda NO S'Aplicarà Per als Majors De 65 Anys Ni En Caps de setmana (De Divendres A Domingo) Ni En Dies Festius Ni Vespres De Festius. Descompte No Aplicable Els Dimecres Al Cinema. Els Nens De 0 A 2 Anys No Paguen Entrada Sempre que No Ocupin Seient.

Suplementos: 

Les pel·lícules en 3D tenen un suplement de 1 € + 1,5 € pel lloguer de les ulleres.

Horari d'Obertura

De dilluns a diumenges D'10:45 h a 1:00 h (obertura taquilles fins a 23:00 h)

Dirección

Kinepolis FULL Barcelona
Centro Comercial Splau!
Avenida Baix LLobregat
08940 Cornellá de Llobregat Barcelona Barcelona
España

Informació del Pàrquing

Kinepolis FULL Barcelona disposa de pàrquing gratuït per als clients. (Pàrquing del Centre Comercial Splau, subjecte a disponibilitat).
 
El cinema està situat al Centre Comercial Splau, a la zona sud de Barcelona, entre els municipis de Cornellà de Llobregat i El Prat de Llobregat.
 
¿Com arribar?
 
Cotxe: Ronda de Dalt,  sortida 16a (direcció A2). Ronda Litoral cap a l'A2 sortida Cornellà de Llobregat E. | Pol. Ind. de Cornellà | L'Hospitalet de Llobregat
 
Metro: Línia 5, parada Cornellà Centre
 
Autobús: Línies 57, 67, 68, 95, 153
 
Ferrocarrils de la Generalitat: parada Cornellà Riera
 
Tramvia: T1, T2, parades possibles: Cornellà Centre i Les Aigües