Kinepolis Live: Xavi Castillo.Yonkis del Dinero

El poster de la !película

Espectáculo en vivo y en directo y en Valenciano

La companyia Pot de Plom proposem una nova experiència, un monòleg de Xavi Castillo titulat Yonquis del dinero, un joc teatral basat en el llibre de Sergi Castillo Prats, Yonquis del dinero: las diez grandes historias de la corrupción valenciana.

És brutal, un gran fresc històric d'allò que s'ha viscut a València al llarg de 25 anys i un exercici de memòria històrica. Per a nosaltres, treballar amb el llibre encaixa perfectament en la nostra trajectòria com a companyia de teatre. Després d’haver fet un monòleg al voltant de la bíblia, ens trobem ara amb “la bíblia de la corrupció”. Estem molt agraïts a Sergi per deixar-nos jugar amb este material: Marcos Benavent, Zaplana, Fabra, Blasco, Rita, Rus, Ortiz, Cuesta... estan tots!

Alguns diran que és "más de lo mismo", "que ya no toca" o que és caldo rebollit, però nosaltres, com Sergi, pensem que toca més que mai, que no s'ha d'oblidar este esperpent que encara està als jutjats, i que, fins i tot, molta gent no coneix i que s’ha de lluitar perquè no torne a passar. Com va dir Berlanga: "Todos a la cárcel".

A més, per a nosaltres, és l'espectacle perfecte per a celebrar que enguany, l'any 2022, Pot de Plom fa 30 anys damunt dels escenaris... "30 anys fent el moniato!"

Duración: 

90 minutes

Fecha de estreno: 

22/05/2022

Visitor score: 

Puntuación de los espectadores no disponible.

Favoritos y vistos

Share with your movie friends